Снимки: BulNewsЗагиналият вчера моторист край врачанското село Краводер е участвал в

...
Снимки: BulNewsЗагиналият вчера моторист край врачанското село Краводер е участвал в
Коментари Харесай

Мъката е неописуема! Загиналият моторист оставя две деца сирачета

Снимки: BulNews

Загиналият през вчерашния ден моторист край врачанското село Краводер е взел участие в гонка, оповестява BulNews. Днес полицията публично заяви, че при злополука в събота към 18 часа сред мотор „ Ямаха “ и лек автомобил " Фолксваген Пасат ", е умрял 30-годишният П.П.

Както Блиц писа, жертвата е Петко Пеев от село Осен.  Мъжът живее в Криводол и е татко на две деца. От 10 години има шофьорска брошура, категория „ ВА “, и до момента не е имал съществени произшествия с мотора.

Вчера дружно с още двама другари решили да карат от село Пудрия към интернационалния път Е-79, защото по това време трасето било умерено. Малко по-късно Петко предложил на един от приятелите си да се гонят до основния път.

В един миг мощните мотори се движели с 260 км. в час. На отбивката за село Краводер ненадейно от директната пред тях се появил лек автомобил, каран от 27-годишна жена, която лишила преимуществото на мотористите.

Последвал нечовечен удар в задната част на нейната кола, при който Петко изхвърчал и умрял на място. Шофьорката С. Н. е тествана за алкохол и за опиати, като пробите са негативни.

Трупът на починалия моторист е закаран във врачанската морга, където ще му бъде направена аутопсия. Едва по-късно наблюдаващият прокурор ще позволи на околните да се сбогуват с него.



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР